İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Tahsin Banguoğlu Anaokulu

Tahsin Banguoğlu Anaokulu

Adres
MEHMET AKİF MAH. 2.TOLGA SK. TAHSİN BANGUOĞLU İLKOKULU BLOK NO 3 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Geleceğin altın çocuklarının yetişmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız yolda; çocuklarımızın aileleri ile işbirliği içerisinde, eğitim alanındaki gelişmeleri ve faaliyetlerimizden etkilenen kişi ve/ veya kurumlardan yapılan geri dönüşümleri sürekli takiple, beklentilerin hep önünde, kalitesiyle örnek gösterilen, önder bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Genel Amaçları, Okul Öncesi Eğitimin Amaçları ve Okul Öncesi Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda sevgi, saygı, işbirliği, sorumluluk, farklılıklara hoş görülü olmak, yardımlaşmak, dayanışma ve paylaşma gibi duygu ve ahlaki davranışlara sahip bireyler yetiştirmek ve çocuklarımızın aydınlık geleceklerine katkı sağlayacak ilk eğitim yuvası olmak temel ilkemizdir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
08.00-18.00